Zdaňovanie verejnej obchodnej spoločnosti a jej spoločníkov - Fekete, Imrich
Verejná obchodná spoločnosť (v.o.s.) ako subjekt obchodného práva. V.o.s. ako daňovník dane z príjmov. Spôsob zdanenia príjmov spoločníkov v.o.s. Výpočet základov dane v.o.s. Podiel spoločníka v.o.s. na zisku. Príjmy spoločníka v.o.s. - nerezidenta. Zdanenie príjmov spoločníkov v.o.s.