Cenová problematika v účtovnej, daňovej a audítorskej praxi - Boržík, Ondrej
Cenová legislatíva a jej aplikácia v zmluvných vzťahoch. Dohodovanie a tvorba cien pri voľných cenách a pri regulovaných cenách. Cenová problematika vo väzbe na účtovníctvo. Oceňovanie v obstarávacích cenách. Oceňovanie vo vlastných nákladoch. Oceňovanie cenami obstarania.