Motor pro 21. století - Slováčková, Petra
Stret mocenských záujmov zahraničných investorov z USA, Európskej únie a Japonska v afrických krajinách. Hospodársko-geografická charakteristika Subsahary. Zahranično-obchodné vzťahy Českej republiky a Subsahary.