Banky sa nevyhnú fúziám - Medžová, Andrea
Problém klasifikovaných pohľadávok v bankách určených na reštrukturalizáciu. Štruktúra bankového sektoru na Slovensku. Štruktúra vkladov v bankovom sektore. Prosperita komerčných bánk. Zhoršujúca sa situácia v štátnom bankovom sektore.