Zodpovednosť zamestnanca za škodu osobitná zodpovednosť zamestnanca za schodok na zverených predmetoch a za stratu zverených predmetov - Jendrálová, Anna
Zodpovednosť zamestnanca za škodu spôsobenú zamestnávateľovi. Rozdiel medzi všeobecnou zodpovednosťou a osobitnými druhmi zodpovednosti. Všeobecné predpoklady zodpovednosti zamestnanca za škodu. Dohoda o hmotnej zodpovednosti. Inventarizácia - predpoklad uzatvorenia dohody o hmotnej zodpovednosti. Písomné potvrdenie o zverení predmetu - predpoklad uplatnenia zodpovednosti za stratu zverených predmetov.