Odraz problémov spoločnosti vývoj invalidizácie v SR v roku 1997 - Zlatošová, Jolana
Posudzovanie zdravotného stavu občanov na účely invalidity a čiastočnej invalidity posudkovými komisiami sociálneho zabezpečenia. Príčiny invalidizácie v produktívnom veku žiadateľov o invalidný dôchodok.