Kapitálové príjmy medzi s.r.o. a jej spoločníkmi a spôsob ich zdanenia - Fekete, Imrich
Podiel na zisku ako kapitálový príjem spoločníka. Úroky z omeškania s plnením vkladovej povinnosti spoločníka. Vkladový vzťah medzi spoločnosťou a spoločníkom. Pôžičky poskytnuté spoločnosti jej spoločníkmi. Pôžičky poskytnuté spoločnosťou svojim spoločníkom. Kapitálová účasť spoločníka na podnikaní spoločnosti vo forme tichého spoločenstva. Ilustračné príklady.