Penalizačné traumy - Krištofičová, Dagmar
Zložitá situácia financovania zdravotníctva na Slovensku. Distribútori liekov spolu s výrobcami úverujú zdravotníctvo, aj napriek tomu, že Slovensko nie je lukratívny trh. Pozitíva a negatíva distribučných firiem pôsobiacich na Slovensku.