Zmeny v dôchodkovom zabezpečení - Bolješiková, Jindra
Národná rada SR prijala 3.4.1998 zákon č. 132/1998 Z.z. o zvýšení dôchodkov v roku 1998, o úprave dôchodkov priznaných v roku 1999 a o zmene a doplnení niektorých zákonov v oblasti sociálneho zabezpečenia. Zvýšenie dôchodkov priznaných pred 1.1.1999. Úprava vdoveckého dôchodku. Úprava dôchodkov, ktoré sú jediným zdrojom príjmu. Úprava najvyšších výmer starobných a invalidných dôchodkov. Zmeny v oblasti dôchodkového zabezpečenia.