Motivačný profil zamestnanca - Szarková, Miroslava, 1951-
Motivačná aktivita človeka. Mechanizmy motivácie a meranie výkonnej motivácie. Kladné a záporne pôsobiace motívy. Pohnútky k práci a motivačný profil zamestnanca. Dimenzie motivačného profilu zamestnanca.