Dovolenka - Jendrálová, Anna
Cieľom dovolenky je regenerácia a zotavenie zamestnancov. Zamestnancom má byť umožnené čerpať celú dovolenku v danom roku. Zásady čerpania dovolenky. Prerušenie dovolenky. Krátenie dovolenky. Náhrada mzdy za dovolenku.