Najvyšší kontrolný úrad - Šporer, Peter
Z obsahu: Prípady nedodržania právnych noriem, ktoré zistil Najvyšší kontrolný úrad SR, obyčajne zapadajú prachom. Pod vlaňajšími 33-miliardovými nedoplatkami daní sa podpísali stovky porušení zákona. V likvidovaných štátnych podnikoch sa rozšafne rozdávalo. NKÚ odhalil rozsiahle šafárenie so štátnymi hmotnými rezervami. Priamy predaj likvidovaných štátnych podnikov - z výnimky sa stalo pravidlo. Slovenský filmový ústav viackrát porušil zákon. Kontrola nadmerných odpočtov DPH za desaťmilióny korún správcu dane nezaujímala.