Komunikace je také součást logistiky - Novák, Jaroslav
Rozširovanie logistických reťazcov o doplnkové činnosti, ktoré vytvárajú podmienky pre úspešnú realizáciu obchodných aktivít firmy. Rozšírenie povedomia laickej a odbornej verejnosti. Príprava efektívnej komunikácie. Informačné priority.