ČD a revitalizace EU - Peltrám, Antonín
Transformácia železníc Českej republiky do Európskej únie. Východzie predpoklady. Postup a problémy pri znovuožívaní železníc Európskej únie. Harmonizácia podmienok v doprave. Zamestnanosť železníc Európskej únie a jej vývoj. Dlhy železníc za roky 1990-1995. Kapitál železníc Európskej únie a Česka.