Tichý spoločník a podiel na zisku - Jánoš, Daniel
Zmluva o tichom spoločenstve - záväzky vyplývajúce zo zmluvy pre tichého spoločníka a pre podnikateľský subjekt. Peňažný alebo iný majetkový vklad tichého spoločníka do podnikania. Záväzok podnikateľa vyplatiť určitú časť zisku z podielu tichého spoločníka na výsledku podnikania. Konkrétne príklady.