Spoločenský marketing - Hanuláková, Eva, 1964-
Príležitosti ale aj riziká vyplývajúce pre podnik z existencie ekologických problémov a prispôsobenie sa ich vplyvu na výrobu. Určujúce faktory intenzity konkurencie pri ekologickej výrobe. Východiská ekologicky orientovaného prístupu. Zhodnotenie výhod a nevýhod získavania surovín, výroby, predaja, spotreby a likvidácie ekologických výrobkov. Vzťah ekologických a ekonomických cieľov podniku.