Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 316/1993 Z.z. - Šubík, Peter
Úplné znenie zákona NR SR č. 316/1993 Z.z. o spotrebnej dani z uhľovodíkových palív a mazív ako vyplýva zo zmien a doplnení neskorších zákonov a zákona č. 205/1997 Z.z. s komentárom.