Majetkové priznanie - Nováková, Katarína
Podľa zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov sú fyzické a právnické osoby povinné podať do 30. septembra 1998 majetkové priznanie podľa stavu majetku k 1.1.1998. Výklad k podaniu majetkového priznania.