Společná zemědělská politika při rozšiřovaní EU - Jakš, Jaroslav
Transformácia Európskej únie a zmeny spoločnej poľnohospodárskej politiky. Mac Sharyho reforma. Transformačný proces v poľnohospodárskom sektore v krajinách strednej a východnej Európy.