Strategie pro čas globalizace - Matějka, Milan
Rýchly vývoj informačných technológií z hľadiska druhov a kapacít pri prudkom poklese cien za jednotku a výkon napomáha k skvalitneniu riadiacich a spracovateľských procesov. Klady a zápory využívania informačných technológií.