Odpočet straty fyzickej osoby strata podnikateľa - Faiglová, Svetlana
Vykonávanie odpočtu straty v podnikateľskej činnosti podľa ustanovenia 5 ods. 3 a 34 zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Odpočty straty u fyzickej osoby. Ilustračné príklady. Prehľad o vzniku a uplatnení straty pri zdanení príjmov.