Zákon o revitalizácii a daň z príjmov - Molnárová, Valéria
Zákon č. 211/1997 Z.z. o revitalizácii podnikov nadobudol účinnosť 30. júla 1997. Zákon upravuje podmienky revitalizácie podnikov a postupy súvisiace s týmto procesom. Upozornenie na problémy, ktoré vznikajú pri aplikácii jednotlivých ustanovení v praxi v súvislosti s daňou z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov.