Nová vláda bude musieť riešiť problémy v sociálnej sfére - Reiselová, Eva
Slovenské ekonomické fórum, konané v septembri 1998, sa venovalo sociálno-ekonomickému vývoju SR. Mzdová politika vlády V. Mečiara. Situácia v oblasti zamestnanosti, rastúca nezamestnanosť. Sociálny rozvoj a ekonomická situácia krajiny.