Roztrieštenosť právnej úpravy - Leštáková, Dana
Nežiaduca roztrieštenosť právnej úpravy živnostenského podnikania. Zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní. Chronológia právnych úprav živnostenského podnikania.