Do Polska se hrnou investoři - Provazník, Dušan
Prudký rast priamych zahraničných investícií do Poľska. Zdroje realizovaných investícií v Poľsku. Priame zahraničné investície v strednej a východnej Európe. Záujem zahraničných investorov o automobilový priemysel v Poľsku.