Strategie pro čas globalizace - Matějka, Milan
Vymedzenie pojmov reťazce a siete v dodávateľsko-odberateľských vzťahoch. Dodávateľsko-odberateľská prepojenosť výrobcov a akcelerácia procesného myslenia. Outsourcing ako moderná spolupráca podnikov.