Dohody mimo pracovného pomeru a platenie poistného - Jánoš, Daniel
Využívanie dohôd mimo pracovného pomeru v praxi a platenie poistného. Zamestnanec má povinnosť platiť: 1. poistné na zdravotné poistenie, 2. poistné na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie, 3. poistenie na príspevok v nezamestnanosti. Konkrétne príklady.