Súhrnný lesnícky účet hovorí o dynamickom vývoji slovenského lesného hospodárstva - Michalík, Igor
Súhrnný lesnícky účet - zohľadňuje špecifiká lesníctva v systéme národných účtov. V štátoch EÚ sa v lesnom hospodárstve kladie dôraz na sledovanie príjmov a nákladov produkcie lesníctva. Princípy zostavovania lesníckeho účtu. Zostavovanie súhrnného lesníckeho účtu v podmienkach lesného hospodárstva SR.