Nový Zéland - Revaj, Libor
Reštrukturalizácia ekonomiky Nového Zélandu v polovici 8O. rokov. Stručná charakteristika základných hospodárskych ukazovateľov Nového Zélandu. Zahranično-obchodné vzťahy Česka a Nového Zélandu. Perspektívne trhové sektory a komodity.