Niektoré problémy zmlúv o prevode obchodného podielu v spoločnosti s ručením obmedzeným - Suchoža, Jozef
Právna povaha zmlúv o prevode obchodného podielu. Uzavieranie zmlúv o prevode obchodného podielu. Zákonné vymedzenie pojmu obchodný podiel. Otázky odplatnosti, či bezodplatnosti prevodu obchodného podielu.