Nízka cena práce v poľnohospodárstve sa stáva brzdou jeho ďalšieho vývoja - Buchta, Stanislav
Vývoj priemernej mesačnej mzdy v poľnohospodárstve v r. 1997. Priemerná mzda manuálnych pracovníkov, najvyššia bola u traktoristov. Súčasný trh práce je presýtený ponukou manuálnych poľnohospodárskych pracovníkov. Príčiny nízkych priemerných miezd. Nízka cena práce sa stáva brzdou ďalšieho vývoja poľnohospodárstva.