Nárok na náhradu škody a přiměřené zadostiučinění z nekalé soutěže - Hajn, Petr
Právne prostriedky ochrany proti nekalej súťaži v Obchodnom zákonníku ČR. Členenie právnych prostriedkov do dvoch kategórií, ktoré majú funkciu a/ zabraňovaciu, b/ náhradovú (kompenzačnú). Ustanovenia Obchodného zákonníka ČR upravujúce kategorizáciu právnych prostriedkov ochrany proti nekalej súťaži.