Využitie informačných zdrojov pre potreby právnej praxe v Nemecku - Münzer, Ulrich
Využitie registrov ako informačných zdrojov pre právnickú prax v Nemecku. Informačný zdroj - Pozemková kniha. Nemecká pozemková kniha. Kataster. Obchodný register. Úradné registre. Ohlasovňa obyvateľov. Živnostenský register. Ohlasovanie motorových vozidiel. Ďalšie zdroje informácií - pošta, telekomunikácie, a i. Databanky - ECODATA.