Peňažná politika na rázcestí - Bachár, Vladislav
Napriek pokroku, ktorý sa dosiahol v postsocialistických štátoch, neboli vytvorené podmienky na prechod k trhovému hospodárstvu. Problém zosúladenia reštriktívnej peňažnej politiky s fiškálnou. Ekonomické aktivity východných krajín. Smer transformačného procesu.