Colný zákon a ochrana vlastníckych práv - Brda, Jaroslav
Vymedzenie základných pojmov v colnom zákone. Colné právne predpisy. Niektoré pripomienky k colným predpisom v súvislosti s ochranou vlastníckych práv.