K problémom ekonomického vývoja v tranzitívnych ekonomikách - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj transformácie, finančnej politiky, inflácie, investícií, produkcie, hrubého domáceho produktu a salda verejných rozpočtov v Rumunsku, Rusku a na Ukrajine v rokoch 1996 až 1997.