Kolektívne investovanie na Slovensku - Medžová, Andrea
Rôzne možnosti ako zhodnotiť ťažko získané úspory. Odborníci pôsobiaci na kapitálovom trhu odporúčajú investovať prostredníctvom podielových fondov. Výhody investovania do podielových fondov.