Manažment prevenciou proti kriminalite firemná politika bezpečnosti ponúka širokú paletu možností - Čunderlík, Dušan
Neodhalená hospodárska kriminalita príčinou vyšších strát firiem. Spôsoby ochrany majetku pred zlodejmi "z príležitosti" - mechanické zábrany a rôzne poplachové zariadenia. Hlavné zásady pre zabezpečenie ochrany tovaru v predajniach. Amatérsky a profesionálny zlodeji. Redukovanie krádeží odstrašovacími prostriedkami.