Obchod na Internetu - Mechlová, Soňa
Výhody a najčastejšie formy obchodu na Internete. Nedoriešené zdaňovanie tovaru kúpeného prostredníctvom Internetu. Rozvoj obchodu cez Internet v USA, Európe a v ČR. Obchodovanie s informačnými technológiami na Internete. Úroveň českého internetovského obchodu a jeho vyhliadky do budúcnosti.