Investičné spoločnosti a podielové fondy - Kyselý, Ľubor
Z obsahu: Kolektívne investovanie na Slovensku má nízku podporu zákonov. Investičné spoločnosti straší strata dôvery. O rozvoj kolektívneho investovania v SR sa chcú starať dve asociácie. Investičné a podielové fondy z kupónovej privatizácie v ČR sa musia pretransformovať na otvorené podielové fondy.