Testování hypotézy efektivního trhu na BCPP - Filáček, Jan
Jednou zo základných otázok fungovania kapitálového trhu je otázka jeho efektívnosti. Tri formy hypotézy efektívneho trhu (HET). Testovanie HET na českom kapitálovom trhu.