Bola raz jedna maloobchodná značka... - Krajmerová, Eva
Vznik maloobchodných značiek. Výhody maloobchodnej značky pre spotrebiteľov, výrobcov a obchodníkov. Expanzia maloobchodných značiek vo vyspelých krajinách. Definícia maloobchodnej značky. Podmienky pre vytvorenie maloobchodnej značky. Označovanie tovaru v maloobchode cenovkami.