Pivný otčenáš odriekame častejšie ako vínový - Krajmerová, Eva
História varenia piva na Slovensku. Hlavné dôvody veľkej obľúbenosti piva u nás i vo svete. Rozpis označovacích údajov piva podľa potravinárskeho zákona. Marketingové stratégie pivovarov založené na preferenciách spotrebiteľov. Budúcnosť piva je v malom počte známych značiek vyrábaných vo veľkých pivovaroch. Dovoz piva do vybraných svetových krajín.