Žmurkajúce kamery namiesto predavačov - Krajmerová, Eva
Výhody kamerových systémov pri redukcii a postihovaní krádeží. Kamerové systémy CCTV (uzavreté televízne okruhy s kamerovými systémami). Psychologicko-preventívny účinok kamier v predajniach. Široký sortiment kamerových systémov ponúkaných rôznymi firmami. Druhy kamerových systémov a kritériá ich použiteľnosti v konkrétnej predajni. Videotelefóny na overovanie totožnosti osôb pred vstupom do objektu.