Zasadnutie Slovensko-japonského a Japonsko-slovenského hospodárskeho výboru - Oujezdská, Lena
Počas obchodnej misie japonských podnikateľov na Slovensku rokovalo 22 zástupcov japonských a 30 zástupcov slovenských firiem o možnostiach obchodnej spolupráce. Prioritné kritériá rozhodujúce pre japonské firmy a investorov. Potreba zvýšenia priamych japonských investícií na Slovensku. Bezcolný dovoz väčšiny slovenských výrobkov na japonský trh.