Rating - míra rizika pro podnikatelské aktivity v zahraničí - Vraný, Jan
Vymedzenie pojmov rating, ratingové hodnotenie. Rating zloženého rizika sledovaných stredo a východoeurópskych krajín. Ciele ratingu ekonomického rizika. Ratingové agentúry.