Efektívnosť slovenskej cesty transformácie ekonomiky a konvergencie s EÚ - Mihalik, Jozef
Prezentácia názorov vedcov ekonómov, ktorí sú presvedčení o efektívnosti slovenskej formy transformácie ekonomiky a konvergencie s Európskou úniou. Postup uplatňovania transformácie ekonomiky SR. Porovnanie hlavných makroekonomických ukazovateľov SR s ČR, Maďarskom, Poľskom, Slovinskom. Hlavné znaky slovenskej cesty transformácie. Analýza transformačného procesu.