Japonsko - Evropská unie: mechanismus dialogu - Levora, Jan
Ekonomické vzťahy Japonska a Európskej únie. Prehlbovanie všestrannej spolupráce, vrátane rastúceho významu politického dialógu Japonska a Európskej únie.