Podmienky podnikania vo verejnej obchodnej spoločnosti - Jánoš, Daniel
Charakteristika verejnej obchodnej spoločnosti. Zdaňovanie podielov na zisku. Zdanenie vyrovnávacieho podielu. Zdaňovanie podielu na likvidačnom zostatku.