K problémom ekonomického vývoja v tranzitívnych ekonomikách - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj a prognózy transformácie, hospodárskej politiky, inflácie, investícií, produkcie, štruktúrnych reforiem, hrubého domáceho produktu, obchodu, miery nezamestnanosti a salda verejných rozpočtov v Maďarsku a Poľsku v rokoch 1995 až 1997.